KENGET ME TE REJA
RRETH
ALMUS


Almus Music eshte krijuar per te ofruar sherbime korrekte dhe te
shpejta per artistet qe jane ne menaxhimin e saj.Qellimi kryesor
eshte ndertimi i nje rrejti te stabilizuar artistesh dhe krijuesish

ARTISTET

 • Adi Malaj
 • Alban Cela
 • Alban Plovishti
 • Albert Sula
 • Alsked Rrenja
 • Andi Shkoza
 • Aona Music
 • Ardian Trebicka
 • Art Music
 • Artan Xhija
 • ArtLoly Records
 • Artur Lapi
 • Artur Yzeiri
 • Bledi S
 • Denis Lilaj
 • Elsa Skendaj
 • Ersan Production
 • Fatmir Sula
 • Fjori
 • Fransua Sula
 • Gazi
 • Geni Vesholli
 • Gerti Mucollari
 • Haziz Dalipi
 • Ilir Nurka
 • Ilir Xhambazi
 • Jeta Faqolli
 • Juli Tollozhina
 • Julian Mustafa
 • Keli
 • Ladi Toska
 • Landi Roko
 • Lirim Mucollari
 • Mandi
 • Marjeta Billo
 • Marsel Ademi
 • Migena Rinxhi
 • Mikel & Geni Osmani
 • Noka
 • Reli Mborjes
 • Renato Zeqollari
 • Rovena Dilo
 • Sami Kallmi
 • Sol Records
 • Star Production
 • Tan Tirona
 • Thanas Sholla
 • Tomor Micani
 • Unioni Artistik Shqiptar

KENGET ME TE DEGJUARA

SHERBIMET

PUBLIKIM & MONETARIZIM
MBROJTJE E TE DREJTAVE
MENAXHIM SOCIAL I ARTISTIT
SHITJE E MATERIALEVE AUDIO

Almus Music shpërndan zyrtarisht në këto platforma:

anghami
etinguj
shazam
spotify
youtube

LAJME

Dhjetor 13, 2018

NJOFTIM!

Youtube ka njoftuar që në datat 13 dhe 14 dhjetor do të ketë rënie të dukshme të abonentëve në kanalet e Youtube. Kjo ndodh, për shkak se Youtube ka vendosur të pastrojë çdo kanal nga abonentët jo aktivë dhe jo realë.Nëse vëreni diçka të tillë në kanalet tuaja, do të thotë se është ekzekutuar ky veprim dhe nuk ka vend për shqetësime të tjera.

20180117155526-youtube

NA KONTAKTONI

Te gjitha te drejtat e rezervuara.
©2013-2018 Almus Music